1

Onderwerp: creme kleur/gebroken wit

Even vraagje aan degene die deze kleur al eerder heeft gemaakt....
creme kleur/gebroken wit...
ik moet deze kleur in grote hoeveelheid maken...
Wat is jullie advies welke kleurstof ik daar het beste voor kan gebruiken...
de kleur van marsepein is denk te gelig..maar als ik het nu met de witte mmf van trend en decor meng wordt het dan  de juiste kleur????
Ok een beetje copper gebruiken???
wie heeft ervaring met deze kleur en advies voor mij!!!
alvast bedankt
groetjes
Conny

mijn nieuwe website is in de lucht...neem een kijkje op www.personaltouch-cakes.com

2

Re: creme kleur/gebroken wit

niemand????????????????

mijn nieuwe website is in de lucht...neem een kijkje op www.personaltouch-cakes.com

3

Re: creme kleur/gebroken wit

Ik heb een flesje ivoor. Daar doe ik dan wat van door witte fondant heen.

Denk trouwens niet dat marsepein te gelig is. Zeker niet als je het eventueel wat mengt met fondant. Gewoon even een klein stukje proberen, kijken of je het mooi vind.

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

4

Re: creme kleur/gebroken wit

dank je naara

mijn nieuwe website is in de lucht...neem een kijkje op www.personaltouch-cakes.com

5

Re: creme kleur/gebroken wit

Ik kan misschien verkeerd kijken, maar volgens mij is de marsepein uit de webwinkel ivoor/creme-kleurig van nature....

Ik zie er niks "geels" aan of kijk ik nu een beetje "sgeel" ? ;)

"Kijk nooit op iemand neer, tenzij je hem helpt opstaan."

6

Re: creme kleur/gebroken wit

Ik geloof niet dat ik copper zou gebruiken, eerder ivory.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

7

Re: creme kleur/gebroken wit

Ik gebruik ivory in wit marsepein. Denk ook dat je prima fondant med marsepein kan mengen. Of wat xxwhite collor paste in gewone "gelige" marsepein.

voor inspiratie kijk op www.kakeboksen.no

8

Re: creme kleur/gebroken wit

dank jullie dames...voor de tips!
Ik ga straks wat experimiteren...en de foto van de verlovings taart iwant dat moet het worden) zal dit weekend te beworderen zijn hahaha als tie niet om kukelt...is mijn eerste stapel... ;)

mijn nieuwe website is in de lucht...neem een kijkje op www.personaltouch-cakes.com

9

Re: creme kleur/gebroken wit

Annelies schreef:

Ik kan misschien verkeerd kijken, maar volgens mij is de marsepein uit de webwinkel ivoor/creme-kleurig van nature....

Ik zie er niks "geels" aan of kijk ik nu een beetje "sgeel" ? ;)

Toch wel, de fun marsepein is echt gelig van kleur, de extra blanke is beige.

10

Re: creme kleur/gebroken wit

Nou, ik moet zeggen dat door het vernieuwde recept van FunCakes de kleur elkaar niet meer zoveel ontloopt. Extra blanke is nog wel iets lichter, maar echt gelig vind ik FunCakes niet meer. Je merkt wel dat-ie nog vrij vers is, dat is ff wennen.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

11

Re: creme kleur/gebroken wit

Oke, de nieuwe heb ik nog niet geprobeerd, heb nu nog veel extra blanke liggen.