1

Onderwerp: Vanavond vullen en bekleden?

Hallo allemaal,

ik heb voor morgen een verjaardags stapeltaart voor familie.
Nu wil ik vanavond gaan vullen ,afsmeren en bekleden met fondant.
De vulling is slagroom met aardbeienvulling dus het gaat de koelkast in.
Word het fondant in de koelkast niet erg hard en de biscuit droog???

Groetjes Carola

Veel oefenen baart kunst :)    Groetjes Carola

2

Re: Vanavond vullen en bekleden?

Nee, dat valt wel mee. Het enige wat wel gebeurt is dat het fondant nat wordt van de condens als het uit de koelkast komt, dus geef het even de tijd om op te drogen voor je de taart aansnijdt.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: Vanavond vullen en bekleden?

Marianne schreef:

Nee, dat valt wel mee. Het enige wat wel gebeurt is dat het fondant nat wordt van de condens als het uit de koelkast komt, dus geef het even de tijd om op te drogen voor je de taart aansnijdt.

Dank je Marianne!

Veel oefenen baart kunst :)    Groetjes Carola