1

Onderwerp: uitleg over marsepein en fondant??

Hoi ,
Ik hoop dat jullie me wat meer willen vertellen over het bekleden en decoreren van taarten.
Ben een beginner en wil graag het verschil weten van  marsepein en fondant.
Waarom werkt je met marsepein of juist met fondant of met marsefont?
Wat is het gemakkelijkste om mee te beginnen?
Kortom graag alle weetjes over het verschil hierover.
Bedankt !

Groetjes monique

2

Re: uitleg over marsepein en fondant??

Ohohohoh, ik vind bij de faq al wat antwoorden over het verschil, sorry, heb nog niet zo goed in de gaten hoe t werkt, maar wil nog wel graag weten waar jullie het liefst mee werken..
monique

3

Re: uitleg over marsepein en fondant??

Als je de zoekfunctie gebruikt vind je nog veeeeeeel meeeeeer info!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

4

Re: uitleg over marsepein en fondant??

Ik vind het werken met marsepein het makkelijkst (bij de puzzelplaatjes), maar de marsmellow fondant de lekkerste!!!

Ga je modelleren dan is MMF wel makkelijker dan marsepein omdat het sneller droogt.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

5

Re: uitleg over marsepein en fondant??

Zelf vind ik marsepein veel lekkerder, en droogt niet zo uit. Dus voor mij ideaal om de taart mee te bekleden. Moet ik letters uitsteken, of vlindertjes maken, dan weer liever de fondant.

6

Re: uitleg over marsepein en fondant??

Het is echt heel persoonlijk, en inderdaad die vraag is vaker gesteld, dus met de zoekfunctie kan je veel meningen vinden ;)

Mijn website: Presentaart