1

Onderwerp: Kwarktaartcitroenvulling met .....?

Is het lekker om slagroom door de kwarktaartcitroen te doen als vulling?
En welke verhouding moet ik dan aanhouden?
Iemand nog een tip om banketbakkersroom mee te mixen? Of kan je dat nergens mee mixen? Ik kan namelijk maar 1 laag gebruiken en weet niet of alleen bbr te saai is....
Bedankt vast!

Groetjes Kim

2

Re: Kwarktaartcitroenvulling met .....?

Je kan door de banketbakkersroom heel goed opgeklopte slagroom roeren, in de verhouding die je zelf lekker vindt dan is het wat minder kompact en dik.

3

Re: Kwarktaartcitroenvulling met .....?

of met mandarijntjes, lekker fris tegenover het zoete van de bbr

To WUD or not to WUD, that's NEVER the question!

4

Re: Kwarktaartcitroenvulling met .....?

banketbakkersroom met een laag jam eronder is lekker.

ik ga morgen een taart maken met de kwarktaartcitroen en doe daar een laagje mandarijnencreme met mandarijntjes uit blik bij. is ook lekker!

5

Re: Kwarktaartcitroenvulling met .....?

botercreme met lemoncurd is er ok erg lekker bij

6

Re: Kwarktaartcitroenvulling met .....?

banketbakkersroom maken met sinasappelsap in plaats van melk of water.
Gaat heel goed, en proeft heerlijk fris.

7

Re: Kwarktaartcitroenvulling met .....?

Ik combineer dat ook altijd met botercreme met een beetje lemoncurd

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl