1

Onderwerp: boetseren

is het echt nodig om je handen vet te maken voordat je gaat boetseren?

Kan dit dan ook met bakspray (voor in te vettenvan bakblik)?

2

Re: boetseren

Nee hoor, is niet perse nodig! Alleen als je boetseerspul nogal plakt gebruiken sommige mensen vet. Je zou ook gewoon wat extra poedersuiker kunnen gebruiken. Is ook een manier van ontplakken! ;)

3

Re: boetseren

Is inderdaad niet pers

Mijn website: Presentaart

Re: boetseren

wat adsviseren jullie dan die bakspray of het poedersuiker?

5

Re: boetseren

Ik gebruik niets bij het boetseren. Nooit last van plakken.
Poedersuiker laat witte sporen na, wordt het snel dof.

6

Re: boetseren

zonnebloe olie werkt bij ij het best

7

Re: boetseren

Ik zou niet met bakspray werken.. maar met crisco,..
Indien je dat niet wilt halen is vast frituurvet ook een optie

Geen vloeibare zaken aangezien dat ook je marsepein/fondant verdunt

Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!

8

Re: boetseren

Boetseer altijd zonder iets op mijn handen en doe door al mijn boetseersels tylose.

www.taartmomentjes.nl Een taart voor elk moment.

9

Re: boetseren

Ik gebruik altijd crisco bij het boetseren.

Winkel en webshop in Houten. Voor PME & Wilton Cursussen. www.liescakeshop.nl

10

Re: boetseren

Ik gebruik echt geen poedersuiker meer sinds ik crisco ontdekt heb! :Y
poedersuiker laat inderdaad vlekken achter en als je wat minder gebruikt blijft het weer plakken. Maar voor iets kleins en simpels is het met poedersuiker wel te doen denk ik. Voor lastiger en groter werk raad ik echt crisco aan. Dat heb je in de webshop 450gr voor 4,95 volgens mij en dat gaat echt super lang mee. Ligt dus beetje aan wat je wilt boetseren.