1

Onderwerp: Spoedje

even een spoedvraag: is er een mogelijkheid om bavorois te maken (met poeder) die buiten de koelkast houdbaar is. Bijvoorbeeld die houdbare slagroom van de aldi?

Kan namelijk niet 85 cc kwijt in mijn koelkast:(
En wil toch het liefste een frisse bavorois!

Moet zo weg naar de winkel om het nog voor 5 uur te kopen, vandaar snelle vraag

www.kleinstukjedan.nl: Onweerstaanbare recepten
www.facebook.nl/kleinstukjedan: nieuwe recepten op je wall

2 Laatst bewerkt door Canadesje (13-02-2009 17:23)

Re: Spoedje

houdbare slagroom moet je ook in de koeling houden als je et openmaakt... dus ik denk dat je toch maar een buiten de koelkast type vulling moet zoeken


oi mijn spelling word steeds erger :S

3

Re: Spoedje

ik zou geen bavarois buiten de koelkast bewaren. Misschien is het dan beter om een smaakje aan botercr

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me

4

Re: Spoedje

Dan kies ik idd wat anders, bedankt!

www.kleinstukjedan.nl: Onweerstaanbare recepten
www.facebook.nl/kleinstukjedan: nieuwe recepten op je wall