1

Onderwerp: Tip voor afsmeren

Ik weet niet of iemand de tip al eens heeft gegeven, maar met de zoekfunctie vond ik in elk geval niks.

Ik gebruik om de taart af te smeren met botercreme, chocopasta etc geen paletmes maar een siliconenkwastje zoals deze http://www.gardengallery.nl/images/T/2230250000-Siliconen-borste.jpg

Het werkt echt heel handig en je krijgt het goed glad afgesmeerd. Ik vind het in elk geval veel handiger werken dan met een mes!

Re: Tip voor afsmeren

Krijg je dan geen strepen op de taart, wordt hij echt glad?

3

Re: Tip voor afsmeren

Paletmesje werkt voor mij geweldig. Deze heb ik ook in huis, maar kan me niet goed voorstellen, daar een gladde taart mee te kunnen krijgen.

Re: Tip voor afsmeren

Ik krijg mijn taart er heel makkelijk glad mee hoor! Je krijgt wel heel lichte streepjes, maar na het bekleden met fondant zie je dat echt niet meer. Terwijl ik (witte) botercreme had gebruikt op een donkere taart.

Anders is het in elk geval een goede noodoplossing, ik heb geen paletmes en dit werkt in elk geval een stuk handiger dan een gewoon mesje.

5

Re: Tip voor afsmeren

oke, maar als je hem nog gladder wilt, even naar de blokker voor 5 schilders-
paletmesjes voor