1

Onderwerp: afwerking randje van Taart

Op een aantal foto' s van taarten zien ik dat tegen de onderrand van de taart toefjes zitten.
wie kan mij vertellen wat dit is?

2

Re: afwerking randje van Taart

Dt word met botercreme of icing gedaan :)

Re: afwerking randje van Taart

En hoe moet dit dan worden gedaan.
Sorry hoor weet niet hoe het moet ben een beginner wat betreft taarten maken.
De otercreme kan dus boven op de marsepein en voeg je hier dan een smaakje aan toe?

4 Laatst bewerkt door birgitta (11-02-2009 07:48)

Re: afwerking randje van Taart

http://www.youtube.com/watch?v=YlMO5YHE1Qw

Botercreme kan ook op de marsepein of fondant.

Smaakje kan je er toevoegen als je wilt.

Ik doe wel eens een pakje saroma poeder pudding in.

http://www.wilton.com/decorating/browse.cfm

Re: afwerking randje van Taart

Kan hier al een hoop mee, bedankt voor de tips.
Maar ik heb nog 1 vraag als ik het goed begrijp wordt het dus gewoon met botercreme gedaan zonder smaakje.
Dit is ook de /
boterceme waar de taart mee wordt afgesmeerd en dezelfde verhoudingen.
hoor het graag

6

Re: afwerking randje van Taart

http://home.casema.nl/spvandenberg/royal.html

Daar heb ik ook weer een link voor :lol:

Re: afwerking randje van Taart

nou duidelijker kan niet hoor. echt helemaal geweldig bedankt.
de enige vraag die mij nog rest is waar kan ik eiwitpoeder kopen

8

Re: afwerking randje van Taart

en die vraag kan ik jou ook weer beantwoorden :)

In de webshop

Re: afwerking randje van Taart

Je bent geweldig, maar alleen in de webshop of ook ergens anders

10

Re: afwerking randje van Taart

daar kan ik jou nu eens geen antwoord op geven :lol:

Ik bestel het altijd bij de webshop

Re: afwerking randje van Taart

dan mijn allerlaatste vraag en alvast bedankt voor alle moeite.

wat is makklijker om te gebruiken en lekkerder royal icing of botercreme.
En kun je royal icing direct op de taart doen, ook niet lastig met marsepein(smelten)
en stevig genoeg

12

Re: afwerking randje van Taart

Botercreme blijft zacht, lijkt mij dan lekkerder voor op de taart.

Royal icing word hard :)