amina84 schreef:nicole th schreef:Hoi, als je zilver of goud dust hebt en je doet daar een klein beetje eetbare alcohol bij( vodka of zo) dan krijg je zilver of goudkleur en voor het beste resultaat kan je zwart kleuren, dus hetgeen je gekleurd wilt in de zwarte kleur maken of uitsteken en dan verven!!!
begrijp ik het goed dat als je een mooie goud kleur wilt hebben je eerst zwarte figuurtjes moet maken en die dan goud verfen???
Aan de ene kant begrijp je het goed, want zo doet Nicole het.
Ik (en Marianne, en nog veel meer) kleuren de marsepein geel (het liefst goudgeel, dus dat is wat donkerder geel) en dan maak ik het goud. Voor Zilver maak ik het grijs, dat geeft echt het beste resultaat, heb alles al geprobeerd
en ben er nu uit 
Volgens mij doen een heleboel 'bekende'
taartendames in NL het ook zo. Dat weet ik zelfs zeker 
Mijn website:
Presentaart