Onderwerp: graduationcake, bob de bouwer en bloemen
Dit weekend de grootste taart gemaakt tot nu toe. Voor 75 stukken oei oei was was hij zwaar. Krista was geslaagd en gaf een borrel
De 2 boeken zijn 25 bij 25 cm alleen de onderste is 1 1/2 biscuit (12cm hoog) het bolletje is de blanda 20 cm. Boek onderop gevuld met kersen en zwitsersroom boek twee gevuld met ganache en bokkenpootjescreme en het hoedje gevuld met lemoncurd en mandarijntjes.
Bob de bouwer heeft pauze.
25 cm taart gevuld met chocoladebotercreme extra en vanillecreme met chocostukjes en de 10x10cm is gevuld met tobleronemouse en witte ganache
Tevens nog een 10x10cm taart met ganache overgoten en gevuld met hazelnootmouse en vanillecreme.
En nog een corsage gemaakt bij Do deze week. Erg leerzaam!
Dit is het resultaat
Het probleem bij mij zijn mijn nogal warme handen! Goed met warmkneden van fondant of marsepein maar niet handig bij friemel werk...toch maar handschoentjes aan of veel aardappelzetmeel gebruiken.
Bedankt voor het aanschouwen en verbeterpunten zijn welkom