1

Onderwerp: (Frambozen)mousse

Hoi allemaal!

Ik ga dit weekend een van mijn eerste 'echte' taarten maken maar ik heb een vraagje.. Ik heb net namelijk voor als tussenlaagje die frambozenmousse (recept van deze site) gemaakt, maar hij lijkt zo ontzettend vloeibaar! En ik laat hem vannacht natuurlijk nog opstijven in de hoop dat ie dan dus nog wat dikkiger wordt (er zit natuurlijk gelatine in dus dat duurt vast even), maar ik vroeg me af of er mensen zijn die deze al eerder hebben gemaakt en of ie dan ook in het begin zo vloeibaar was.. Als dat niet zo hoort kan ik er namelijk misschien nog iets aan doen! (Of snel iets anders kopen/maken..) Alvast bedankt voor reacties! :)

xx

2

Re: (Frambozen)mousse

ja dat stijft in de nacht op, in het begin is het altijd zo vloeibaar :)

morgen si het vast beter
heb je er net zo veel gelatine in gedaan als in het recept? zo ja, dan komt het helemaal goed ;)

3 Laatst bewerkt door lolalala (06-02-2009 19:40)

Re: (Frambozen)mousse

okee gelukkig, dankjewel! :) dan blijf ik gewoon afwachten! (hij is sowieso errrg lekker trouwens!) xx

* haha wow toen ik na een uurtje ofzo keek was ie al helemaal goed! beetje te ongeduldig geweest dus.. :P (Maar dat kwam omdat het een vorige keer -met wel een iets anders recept- mislukt was, dus ik was een beetje bang dat dat nu ook zou zijn.. Maar gelukkig niet dus!) Ik ga nu de cake bakken! xx