1

Onderwerp: boetseren

Gaa een bumba taart maken voor mijn zoon zijn verjaardag en wil bovenop een bumba maken van marsepein moet ik hier nog iets mee doen of blijven deze uitzichzeldf staan?
oftewel kan ik beter tylose toevoegen.
Wil niet dat hij na een dag uitzakt.
Hoe lang van te voren kan ik bumba boetsren en hoe hou ik hem goed/
Tips zijn zeer welkom

2

Re: boetseren

Je kan Bumba nu al boetseren, met tylose heb je minder kans op inzakken.
Luchtdicht afsluiten om hem wat zacht te houden of onder een stolp om uit te harden.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

Re: boetseren

nu heb ik nooit met tylose gewerkt, maaar wat zu=ijn de hoeveelheden die je bij verschillende kleurtjes moet toevoegen, of maakt dit niet zoveeel en is dit natte vingerwerk

4

Re: boetseren

Je merkt tijdens het doorkneden van de tylose dat het stugger wordt, ik kijk niet echt naar wat erin gaat.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com