Onderwerp: Waarvoor en hoe tremperen?
Klopt het dat je trempeersiroop gebruikt om biscuit een smaakje te geven? En hoe doe je dat dan? Of is het gewoon een algemeen smaaktstofje en kun je het overal doorheen gooien? (botercreme oid?)
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Waarvoor en hoe tremperen?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Klopt het dat je trempeersiroop gebruikt om biscuit een smaakje te geven? En hoe doe je dat dan? Of is het gewoon een algemeen smaaktstofje en kun je het overal doorheen gooien? (botercreme oid?)
Kijk even met de zoekfunctie, hier zijn al vele topics over geweest, ook zeer recent
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Waarvoor en hoe tremperen?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.