Onderwerp: Frambozencreme?
Hallo allemaal,
heeft iemand enig idee waar ik in dit jaargetijd frambozen vandaan haal. of hoe ik franbozen botercreme maak?
Ik hoop niet dat ik dubbele vragen stel, ik ben maar een beginneling, sorry
groetjes
Veertje
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Frambozencreme?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo allemaal,
heeft iemand enig idee waar ik in dit jaargetijd frambozen vandaan haal. of hoe ik franbozen botercreme maak?
Ik hoop niet dat ik dubbele vragen stel, ik ben maar een beginneling, sorry
groetjes
Veertje
ja zou botercreme met smaakstof framboos kunnen maken.
Hahahaha, wat dom van mij zeg!
Ik zie het net pas in de webshop staan.
Nu ben ik klaar met domme vragen voor vandaag... hoop ik
Dank je
he domme vragen bestaan niet he
Saroma frambozen door de botercreme is ook een optie!
En bij de AH hebben ze diepvriesframbozen die het ook goed doen door de botercr
Je kunt ook de frambozencr
Ik haal ze op dit moment bij de ah uit de diepvries!! Heerlijk van smaak hoor!!
Ah super...
Heel erg bedankt voor al jullie tips.
Ik rij zo meteen door naar de appie.
groetjes
En bij de AH hebben ze diepvriesframbozen die het ook goed doen door de botercr
De diepvriesframbozen kun je zo verkruimelen en dan op je bc strooien.
Maar je kunt ze natuurlijk ook door je bc mee mixen. Ik zou ze niet als enkele vulling tussen een laag doen. Lijkt mij persoonlijk niet lekker.
Frambozen zijn ook heerlijk door de mascarpone...
Elja schreef:En bij de AH hebben ze diepvriesframbozen die het ook goed doen door de botercr
'If you can dream it, you can do it' (Walt Disney)
Frambozen zijn ook heerlijk door de mascarpone...
Ja ik ben echt een beginneling he...
Dus nog even een domme vraag (om het af te leren)
Wat is mascarpone?
ik heb laatst de poeder gebruikt van lidl, hadden ze in 3 smaken, kwark, chocola en framboos.
mascarpone kan je toch een beetje vergelijken met monchou? ligt ook in de koeling
(heb het nog nooit gebruikt haha)
Mascarpone is een soort roomkaas, lekkerder dan monchou vind ik. Ik doe er een zakje vanille suiker door, een schepje frambozen jam en daar boven op de frambozen. Echt heel erg lekker!
Ohh ik krijg al honger als ik er aan denk hahahaha..
En die marscapone krijg je gewoon in de supermarkt?
Ja ik weet ook echt niks hoor hahaha
dank je en groetjes
ik heb laatst de poeder gebruikt van lidl, hadden ze in 3 smaken, kwark, chocola en framboos.
Welk poeder bedoel je precies jose, lijkt me wel handig en lekker, kom vaak genoeg bij de Lidl maar weet zo niet wat je bedoelt.
die van de lidl heb ik weg gegooid vind ze vies
was toen een actie sas met allemaal bakspullentjes
maar toen ik het maakte vond ik het net beton, niet lekker.
heb van de week de 4 doosjes weg gegooid, ,maar misschien deed ik het wel verkeerd.
deed zoals op doosje stond maar vond niet lekker
Ik heb vorige keer de frambozen van Hak gebruikt. Zijn op siroop. Laagje botercreme gesmeerd, frambozen beetje uit laten lekken en in een laag op de bc gelegd. Was errug lekker.
Wat een goede ideeen allemaal...
hier kan ik wel 3 taarten van maken, heerlijk
iedereen, heel erg bedankt
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Frambozencreme?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.