1

Onderwerp: Koelkast of niet??

Als ik een taart bekleed heb met fondant en gevuld met slagroom kan ik hem dan kant en klaar in de koelkast bewaren of kan dat niet met fondant??

Alvast bedankt,

groetjes chantal

2

Re: Koelkast of niet??

Als er slagroom in zit moet hij wel in de koelkast. Dat kan ook goed hoor. In een kartonnen doos gaat dat prima.
Hij kan gaan zweten als je hem uit de koelkast haalt maar als je hem rustig op temperatuur laat komen droogt dat weer netjes op.

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

3

Re: Koelkast of niet??

kan perfect.. met fondant heb ik nog geen last gehad van het 'zweten'... bij marsepein al wel in de koelkast.. hij gaat dan een beetje blinken.. maar als je hem dan half uurtje op voorhand uit de koelkast haalt droogt dit terug op..

4

Re: Koelkast of niet??

Bedankt voor de reacties!!
Groetjes chantal

5

Re: Koelkast of niet??

en hoelang kan je de taart dan bewaren..
ik heb er 1 gemaakt vandaag (gisteren het biscuit) en ik wil hem maandag aan mijn werk geven.. kan dat ook? (vulling bc en jam) of issie dan ni meer lekker?