1

Onderwerp: Hoe kan ik mijn Kersenbavarois nog redden

He hallo!
Ik heb zojuist een vulling gemaakt van kersenbavarois maar nu ben ik bang dat ie niet stijf gaat worden.
Hij was namelijk nog zowat vloeibaar toen ik em net in de koelkast zette...
Wat kan ik er aan doen?
En heeft iemand het recept met hoeveelheden voor vulling te maken van kersenvlaaipudding???

Thanks alvast!!

Groetjes Kim

2

Re: Hoe kan ik mijn Kersenbavarois nog redden

Nou het gaat echt niet meer opstijven....helaas helaas....
Ik ga maar even snel naar de winkel slagroom en kersenvlaaivulling halen om vlug wat anders te maken...
Weet iemand de verhouding slagroom en kersenvlaaivulling??

Groetjes Kim

3 Laatst bewerkt door birgitta (30-01-2009 14:59)

Re: Hoe kan ik mijn Kersenbavarois nog redden

http://www.deleukstetaarten.nl/index.ph … aaivulling

Misschien nog een zakje taartina erin doen