1

Onderwerp: Spoed

ik heb een biscuit in de over staan, in vorm van 30 cm. Staat er nu ruim 25 min in, maar bovenkant is al donkerbruin.  Maar hij is nog niet gaar van binnen. Heb de temp al van 185 naar 160 graden gezet. Kan de temp nog lager? Zodat hij alleen nog maar gaart?

Groetjes Saskia.

Verander wat je niet kunt accepteren, en accepteer wat je niet kunt veranderen!

2

Re: Spoed

:Y
Je kan 'm gewoon op 150 zetten. Als 'ie in ieder geval 20 minuten op 180 heeft gestaan is het goed. Dan heeft 'ie zijn boost gehad en hoeft 'ie alleen nog maar te garen.

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

3

Re: Spoed

Als je wilt voorkomen dat de bovenkant te bruin word dan gewoon wat aluminiumfolie pakken en dat eroverheen leggen...dan 'gaart' de rest nog wel maar word de bovenkant straks niet zwart!!

~I Make: Angel Food Cakes~

Re: Spoed

Dank je wel dames, het is volgens mij wel goed gegaan. Ik snij hem morgen door.
Dit was ook de eerste keer dat ik een wat groter biscuit maak.
Ik onthoud de tips voor een volgende keer!

Groetjes Saskia.

Verander wat je niet kunt accepteren, en accepteer wat je niet kunt veranderen!