1

Onderwerp: help

ik ben de draad kwijt, wat is t verschil tussen vaste botercreme om mee af te smeren en luchtige botercreme als vulling? Je kunt niet dezelfde botercreme gebruiken? en als je de lagen vult, is t dan jam en daar meteen bovenop die botercreme of jam-biscuit-botercreme? Ik snap dat je dat zelf kan bepalen maar wat is

2

Re: help

ja een randje (dijkje) is echt wel nodig bij banketbakkersroom, ik heb het een keer zonder gedaan en de bbr heeft gelekt en de fondant was helemaal nat geworden en dus niet meer aantoonbaar. Heb de taart gewoon weggegooid. Volgens mij kun je allebei de botercreme's gebruiken om te vullen en te smeren, ik doe dat wel met eigengemaakte, nog nooit met webshop bc. Volgens mij kun je beter, of net zo goed, de vulling in aparte lagen doen, en afsmeren, gewoon vaak doen, niet te dik, in koelkast hard laten worden, uit koelkast en met keukenrol om de taart de bc glad maken met hand of smoother.