Onderwerp: bobbel op me taart
hoe kom ik in hemelsnaam van die bobbel af op mijn taarten.
gaat het te hard in de oven of juist te langzaam.
ik weet het even iet meer
groetjes femke
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » bobbel op me taart
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hoe kom ik in hemelsnaam van die bobbel af op mijn taarten.
gaat het te hard in de oven of juist te langzaam.
ik weet het even iet meer
groetjes femke
Die bobbel op je biscuit ontstaat doordat je oven waarschijnlijk warmer is dan wat staat aangegeven. Je biscuit rijst dan in het midden te snel zodat de welbekende bobbel erop komt.
Je kan het voorkomen door een natte (uitgewrongen) theedoek vast te zetten met een veiligheidsspeld om de bakvorm heen. dat zorgt ervoor dat hij gelijkmatig opwarmt. Je kan ook je temperatuur eerste gedeel laag beginnen en dan met de temp. hoger eindigen.
ik zou even je tempratuur wat lager zetten evt dus wat langer er in
je kunt ook een natte thee doek om je vorm doen dat kan ook helpen
succes er mee
Bedankt! ik ga morgen me 3de maken hopen dat deze zonder bobbel uit de oven komt
Die bobbel op je biscuit ontstaat doordat je oven waarschijnlijk warmer is dan wat staat aangegeven. Je biscuit rijst dan in het midden te snel zodat de welbekende bobbel erop komt.
Je kan het voorkomen door een natte (uitgewrongen) theedoek vast te zetten met een veiligheidsspeld om de bakvorm heen. dat zorgt ervoor dat hij gelijkmatig opwarmt. Je kan ook je temperatuur eerste gedeel laag beginnen en dan met de temp. hoger eindigen.
Doe je dan de theedoek er gelijk met het ingaan van de oven eromheen of tussentijds????
Groetjes carola
Meteen al. Bij mij helpt het al zonder handdoek, als ik het eerste kwartier op 160 graden doet.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » bobbel op me taart
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.