Onderwerp: na veel gezoek, toch nog vraagjes over invriezen
had meerdere vragen, maar dankzij zoekmachine is het meeste beantwoord
alleen het volgende niet.
ik wil een chocolade taart maken met een laagje slagroom met stukjes chocola
en een laagje caramel (bebogeen) met daarom een laag chocomouse van mona.
kan ik dit invriezen tot 6 febr. ondanks dat de chocomouse houdbaar is tot 31 jan.?
was eigenlijk nog niet van plan om te beginnen, maar ben bang dat de griepvirus toe slaat, en wil wel mijn opdr. wel goed maken 
en als ik een taart invries , kan ik dan al het beste bc erop doen, of dat pas doen voordat ik marsepein erop doe?
alvast bedankt voor het meedenken!
, wordt papperig
. Maar waarom vries je hem niet gewoon bekleed in? Is ook beter voor je kapsel, droogt minder uit.
.
? Die van mij vertikt het ook om naar de Mcdonalds te gaan
. Maar tja, de kinderen he? Die moeten af en toe wel heen, en dan offer ik me wel op
.