1

Onderwerp: Het plakt zo erg,is dat goed?

Ik weet niet goed of ik dit onderwerp hier moet neerzetten of bij decoreren, dus als het verkeerd staat, sorry.
Maar ik heb blanke marsepein gekocht en daar heb ik een potje Icing colours pasta bij gekocht om het te kleuren, ik heb net een stukje uitgeprobeerd,maar het wordt enorm plakkerig, heb ik nu de verkeerde kleurstof gekocht of is het normaal dat het zo plakt?

2

Re: Het plakt zo erg,is dat goed?

Als ik het lees zou je de goeie moeten hebben gekocht, welk merk is het?
Als het erg plakt, kun je extra poedersuiker erbij doen. Of je vet je handen in met Crisco of ander hard vet. En als het gekleurd is, even in de folie wikkelen en tijdje laten rusten, mijn ervaring is dat dan de 'plak verdwijnt'.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: Het plakt zo erg,is dat goed?

Als je er veel kleurstof in doet, gaat het zeker plakken.
Even wegleggen in zakje, en het plakt een stuk minder.

4

Re: Het plakt zo erg,is dat goed?

witje75 schreef:

Als je er veel kleurstof in doet, gaat het zeker plakken.
Even wegleggen in zakje, en het plakt een stuk minder.

Heb vandaag Crisco gehaald in de enige winkel in Eindhoven ik ben benieuwd of het goed werkt met Crisco tegen plakken en scheuren etc :)

~I Make: Angel Food Cakes~

5

Re: Het plakt zo erg,is dat goed?

tegen plakken werkt het heel goed! maar tegen scheuren... dat is gewoon vaak oefenen.

6 Laatst bewerkt door jacosweet (22-01-2009 13:47)

Re: Het plakt zo erg,is dat goed?

hallo angelcakes,
in welke winkel in eindhoven heb je de crisco gehaald?