Onderwerp: Icing op en stapelen van een dummy....help..
Hoe dik of dun moet de icing zijn om een dummy voor onder het fondant?
Doe je ook icing (dik-dun?) op de dummy om te stapelen?
Heeeeel graag advies!!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Icing op en stapelen van een dummy....help..
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoe dik of dun moet de icing zijn om een dummy voor onder het fondant?
Doe je ook icing (dik-dun?) op de dummy om te stapelen?
Heeeeel graag advies!!
Ik heb helemaal geen icing op mijn piepschuim dummy gedaan. Ik heb hem gewoon nat gemaakt.
Ik heb hem ook gestapeld, maar heb dat met polymax kit gedaan, speciaal voor piepschuim.
Vanavond ga ik de dummy afmaken, dus kan helaas nog geen foto laten zien...
Dan maak je toch een beetje glazuur van poedersuiker en een druppie water, lekker kleverig hoor !
Stijft dat later dan op en wordt het hard of blijft het kleverig?
Dat wordt wel hard hoor!
En als je er een beetje eiwit door doet, dan helemaal! (Dan maak je namelijk zelf royal icing.... met een rauw eiwit zou ik liever niet werken ivm de salmonella, maar een dummy eet je toch niet op....;))
Een beetje water is al genoeg op een dummy hoor. Ik heb de laatste keer eerst een dun laagje marsepein gedaan en daarover heen een laag fondant: superglad!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Icing op en stapelen van een dummy....help..
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.