1

Onderwerp: Hartvorm zelf snijden

Hallo allemaal.
Mijn nichtje is volgende week jarig en nu wil ik een hartvormige taart voor haar maken. Helaas heb ik niet zo'n handig bakvorm dus wil ik hem zelf snijden in een hartvorm van een rond biscuit. Nu komt mijn vraag; kan ik dat snijden nu beter voor of na het invriezen doen?? Of maakt het niet uit? Ik ben bang dat als ik het voor het invriezen doe, de taart teveel uitdroogt!
Groetjes Monique

2

Re: Hartvorm zelf snijden

ik denk na het vriezen, want dan snijd hij veel makkelijker zonder kruimels! nou ja, bijna zonder kruimels dan.

3

Re: Hartvorm zelf snijden

En snijden als 'ie nog in halfbevroren toestand is!
Papiertje met de vorm en erop en recht naar beneden erlangs snijden.
Succes!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

4

Re: Hartvorm zelf snijden

Dank jullie wel voor de snelle reacties en tips! Ga ik doen!

5

Re: Hartvorm zelf snijden

ja handige tips :) ik zat al te twijfelen of ik er een zou kopen maar nu ga ik dit toch maar proberen ;)

6

Re: Hartvorm zelf snijden

Snijden voor of na het vriezen maakt niet zo veel uit hoor..ik heb het allebei wel gedaan.
Zorg dat je een goed mes hebt dat ook lang genoeg is en dan gewoon langs de vorm uitsnijden. Gaat echt heel goed :Y (ik gebruik mix van de webshop)