1

Onderwerp: invriezen

ik wil nu alvast een paar vullingen maken onder andere de nogavulling en de  zwitserse room kan ik deze gewoon invriezen en daarna weer ontdooien voor als vulling????

bakken met Chez-Ami
www.facebook.com/chezami.nl binnenkort online op www.chezami.nl

2

Re: invriezen

oei, jammer, kan je niet helpen, ik vries eigenlijk nooit in, er zijn wel een aantal vullingen die heel lang goed blijven, bc in iedergeval en kwark gemixed met mascarpone ook. Nu weet ik toevallig dat je mascarpone wel kan in vriezen, zo heb ik een keer kaneelijs gemaakt (jammie!! :9 ) weet niet hoe het ontdooid, je zou het eens moeten proberen.

:( heb jij me zo geholpen....kan ik niks terug doen..hoop dat anderen een idee hebben!

groetjes Ellen

3

Re: invriezen

hahaha had ik kunnen verwachten he dat je er op zou reageren....aaah je hebt je best gedaan....komt vast wel een keer een gelegenheid dat jij mij kunt helpen :lol:

bakken met Chez-Ami
www.facebook.com/chezami.nl binnenkort online op www.chezami.nl

4

Re: invriezen

:lol: hoop het wel, hou je in de gaten ;)

groetjes Ellen

5

Re: invriezen

Weet iemand ondertussen al of nogavulling ingevroren kan worden? :o
Kan dit evt ook als het al in de taart verwerkt is??

Re: invriezen

[move]--> td algemeen

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

7

Re: invriezen

Het bericht is al van 2009 hoor  :lol: