Onderwerp: Wanneer gebruik je tylose?
Hallo allemaal,
Hier weer is een beginnersvraagje. Ik zie z
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Wanneer gebruik je tylose?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo allemaal,
Hier weer is een beginnersvraagje. Ik zie z
Tyolose gebruik je om boetseersels, strikken enzo wat harder te laten opdrogen zodat ze niet inzakken.
Drogen in de oven kan ook, dan kan dat ook met kroontjes.
Sowieso droogt fondant harder op als marsepein.
Daarnaast kun je Tylose mengen met water dan krijg je eetbare plaksel.
Ik moet er wel bij vertellen dat je eerst veel klontjes krijgt. Als je het dan even laat staan ziet het uit als behangplaksel (vind ik).
Groetjes Natascha
Thanx!
Ja ik ken tylose wel als lijm! Werkt supergoed!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Wanneer gebruik je tylose?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.