1

Onderwerp: help!! spoed vraagje... (afsmeren)

Hoi allemaal.

Ik heb al even op het forum gesnuffeld maar kom er niet helemaal uit.

Waar kan je een taart allemaal mee afsmeren?
Ik doe het altijd met botercreme maar mijn man vind dat niet zo lekker.
Dus ik vroeg me af wat er anders nog op kan, en wat dan ook nog goed werkt.
Ik heb al gelezen dat jam niet echt de oplossing is.
De taart maak ik vanavond af dus vandaar dat ik nu even snel moet.

Het zijn trouwens 2 chocoladetaarten en 1 gewone biscuit, en ze worden bekleed met chocoladefondant en marsepein, geen idee of dat nog wat uitmaakt qua smaak.

Bedankt voor alle tips alvast!!

Groetjes Fenna

2

Re: help!! spoed vraagje... (afsmeren)

Chocoladepasta

3

Re: help!! spoed vraagje... (afsmeren)

Ik heb net een berichtje gevonden op het forum met zo'n beetje dezelfde vraag als die van mij.

maar toch zijn alle tips welkom natuurlijk.

4

Re: help!! spoed vraagje... (afsmeren)

Spoedvraagjes worden sneller beantwoord als het onderwerp van de spoed in de topictitel staat... Heb dus even voor je gedaan.

Ik sluit me aan bij Tania: (witte) chocopasta of (gezeefde)abrikozenjam.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

5

Re: help!! spoed vraagje... (afsmeren)

Misschien meringue botercreme eens proberen. Is heel luchtig en niet zo zoet en boterig.

Groetjes, Elly

6

Re: help!! spoed vraagje... (afsmeren)

dank jullie wel.

de taart is af.
ik heb het met chocopasta afgesmeert.
zal hem zo snel mogelijk in de parade plaatsen.

fenna