Onderwerp: Wat heb ik fout gedaan?
Wie kan me helpen?
Ik heb gisteren een taart opgebouwd. Mijn tweede dus ik moet nog zat leren. Nu kwam ik er gisteravond achter dat het marsrpein ging smelten. Nu weet ik dat de koelkast te hoog stond.
Maar ik heb ook de marsepeinlaag heel dun gerold. Ook had ik de botercremelaag zo dun mogelijk gehouden. En ik heb geen dijkje gelegd voor de banketbakkersroom.
Is het nu een samenhang van factoren dat hij nu gaat smelten of ligt het echt aan de te lage temperatuur van de koelkast. Hoe bewaren jullie de taarten? Ik heb gelezen dat de koelkast op stand 1 moet maar dat is te warm voor de andere dingen. In de garage is ook geen optie, want daar vriest het (bijna).
Ik heb hem maar uit de koelkast gehaald en weer laten drogen (het was een piepklein stukje die ik zo ga wegwerken met een extra bloem).
Ik hoor graag van jullie.
Groetjes,
Sandra