1

Onderwerp: cake wat droog

Bak vaak cake en eerst deed ik dit altijd met gewone mixcakemeel ,maar nu de laaste wken doe ik het via de recepten van een van de vele kookboeken :+) .En dat is bijna altijd met bloem ,en nu vind mn man dat het wel droger wordt dan de standaard cakemix ( bv Honing/ koopmans) Dus mn vraag is wat doe ik verkeerd? doe immers alles volgens recept.


En taarten euh durf het nog niet ,wel het plaatgebak en cupcakes ( vergeet altijd foto te maken /of ze zijn dan al op) maar van die mooie en lekkere taarten hier zo ........euh nee nog niet.

Ik leer elke dag weer een beetje bij ...

2

Re: cake wat droog

Uit de sticky, met als titel "Hier alleen recepten posten:

Dus nogmaals het dringende verzoek:
In "Ingezonden recepten" niet vragen naar recepten of receptensuggesties,
voor deze vragen is de rubriek 'Bakken & Vullen' bedoeld.

Dus [MOVE] --> Bakken & vullen

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: cake wat droog

ik heb onder mijn recepten een recept staan voor een biscuit die lekker sappig is. Ook kan het helpen om de taart, na het uit de vorm gehaald te hebben, in de vorm te laten afkoelen zodat niet alle vocht verdampt. Ook kan je een extra ei toevoegen om het meer sappig te maken.

voor inspiratie kijk op www.kakeboksen.no