1

Onderwerp: Botercreme met witte chocolade

Ik heb hier wel is gelezen dat het lekker is om gesmolten chocolade door de botercreme te doen en dan als vulling te gebruiken. Is dat ook lekker met witte chcolade? En kun je de botercreme van de mix gebruiken of is het lekkerder om dat zelf te maken dan?
Oh ja, en dat kun je dan toch wel buiten de koelkast bewaren?

Alvast bedankt!

2

Re: Botercreme met witte chocolade

Ja lijkt me erg lekker :9 Maar je moet wel van witte chocolade houden ;) Daarom heb ik vandaag gesmolten pure chocolade door de botercr

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: Botercreme met witte chocolade

Dank je!
Trouwens wel een handig idee om het straks vast te maken, hoef ik dat morgen niet meer te doen :)
Hoeveel chcolade doe jij door de botercreme?

4

Re: Botercreme met witte chocolade

Marianne schreef:

stukjes gehakte chocola er doorheen geroerd.

Kan dat wel met afsmeren? moet toch juist mooi glad worden?

5

Re: Botercreme met witte chocolade

Ow sorry, had je vraag niet gezien. Het ging bij mij om de vulling :) Dat hoeft niet glad ;) En chocolade er door heen doe ik op de gok, tot het lekker is (in dit geval een hele reep, dat was lekker :9 )

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

6

Re: Botercreme met witte chocolade

oeh.. Straciatella botercreme :D

Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!