1

Onderwerp: Effe Voorstellen....

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Angela, ik lees ondertussen al maanden mee op dit gezellige forum. Ik heb er zeker een heleboel tips en trucs vanaf geplukt en heel veel recepten en ideeen. Zo handig. Ik dacht dat het nu wel zo netjes zou zijn om mezelf voor te stellen, het lijkt anders zo onbeleefd om berichten en gedachten van anderen te lezen zonder dat ze 't weten. (is zomaar een gevoel hoor, weet dat het niet zo ervaren wordt...)

Over mezelf: ik heb een eigen schoonheidssalon, groothandel en opleidingsinstituut in het Centrum van Rotterdam. Dat doe ik nu zo'n 10 jaar al, nog steeds erg leuk. Ik heb momenteel twee zoontjes, 1 van bijna 7 jaar en 1 van net 5 jaar (waar ik het afgelopen weekend voor zijn verjaardag een stapeltaart met Cars voor gemaakt heb...) en ik verwacht binnen nu en drie weken nog een kleine spruit erbij, deze keer een klein meisje....

Koken en bakken zijn mijn hobby, soms sla ik ook wel vreselijk door maar dat zal herkenbaar zijn.... Ik kijk ernaar uit om meer tips en weetjes met jullie uit te wisselen en wie weet ontmoeten we elkaar ook nog eens in het 'echt'. Ik heb overigens Marianne met afgelopen Sinterklaas workshops al wel ontmoet, superleuke workshop en een zeer enthousiaiste dame! Geweldig. 

Groetjes,

Angela

2

Re: Effe Voorstellen....

Hey Angela,

hartelijk welkom op het forum! Ben erg benieuwd naar je eerste taart en succes met de laatste loodjes van de kleine meid.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

3

Re: Effe Voorstellen....

Welkom :)

4

Re: Effe Voorstellen....

Welkom op deze te gekke forum. Veel bak en decoreerplezier. Succes met de laatste loodjes.

Groetjes Jo www.taartwizard.nl
Leer van andermans wudden, want het leven is te kort om ze allemaal zelf te wudden.

5

Re: Effe Voorstellen....

Welkom op de super leuke forum.....en hopen dat alles goed gaat met de bevalling van je kleine meid!

6

Re: Effe Voorstellen....

Dank jullie wel voor de reacties!!! Zodra ik uitgevogeld heb hoe ik foto's van mijn telefoon op de computer kan krijgen zal ik ook het e.a. aan creaties laten zien.... Laatste creatie was eergisteren voor mijn moeder's collega's een echte 'Shell' taart, een 20cm rond Moscovisch gebak, gevuld met gele vanille bbr en afgedekt met rode marsefond (marsepein en fondant samen gekneed toch?) en natuurlijk het Shell Logo van gele marsepein met gouden glanspoeder erbovenop. Het resultaat was mooier dan ik had verwacht! Ik geloof dat de collega's de taart ook nog lekker vonden....

Groetjes.