1

Onderwerp: versieren van genache taart en chocolade op marsepein

heb net een bolletje met ganache gemaakt, maar wil er nog wel wat versiering op doen, misschien plaatje/cijfers van marsepein, kan dit? en hoe zorg ik dat het blijft plakken.

en hoe laat ik een tekst van chocolade, die al gemaakt is, plakken op marsepein?

groetjes Anneke, www.taartspeciaal.nl

2

Re: versieren van genache taart en chocolade op marsepein

Ganache wordt nooit helemaal hard, blijft beetje plakkerig.
Dus je kan marsepein of chocola er zo op leggen.

3

Re: versieren van genache taart en chocolade op marsepein

dank je voor het antwoord, het is gelukt. Had al gezocht maar kon geen antwoord vinden, uiteindelijk in de parade gekeken en toen zag ik dat er veel iets van marsepein op hadden gesmeerd.

had er ook nog 2 choclade 50-en boven opgezet, iets in de ganache gedrukt en die bleven tegen elkaar rusten.

nu alleen nog weten of en hoe ik chocolade letters/tekst kan laten plakken op marsepein

groetjes Anneke, www.taartspeciaal.nl

4

Re: versieren van genache taart en chocolade op marsepein

Dat kan zeker, beetje poedersuiker met iets water vermengen, krijg je soort lijm.