1

Onderwerp: invriezen

heb vandaag een worshop gevolg en een mooie princessentaart gemaakt (vind ik toch ;-)
Ik vroeg me nu af of ik ze kon invriezen omdat het een stapeltaartje is en ik hier maar alleen ben de eerste dagen en het zonde vind om ze zelf aan te snijden. Het is een cake gevuld met meringuebotercreme en bekleed met fondant en een fondant boetseerseltje. Gaat dat invriezen en hoe doe ik dat dan het beste, en ook niet onbelangrijk, hoe ontdooi ik ze?
Alvast bedankt,

2

Re: invriezen

ik doe hem in de doos laten dan een vuilnis zak eromheen in de vriezer
als je hem 24 uur voor dat hij gegeten moet worden uit de vriezer haalt zak eraf doos dicht laten op het aanrecht neer zetten komt het helemaal goed

3

Re: invriezen

Is het in die doos steken belangrijk, want ik heb helelmaal geen doos die zo hoog is, hij staat nu gewoon in de onderkant van een doos, als je begrijpt wat ik bedoel ;-)

4

Re: invriezen

Dan doe je alleen de pedaalemmer zak er omheen, lukt ook hoor.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag