1

Onderwerp: bon bon bloc met?

ik heb een bon bon bloc gesmolten in de slagroom en ga dat morgen opkloppen dat is dus laag 1 maar kan ik als 2e laag banketbakkers room gebruiken of is dat een slechte combi? Iemand evt een andere simpel idee?

Groetjes,
Susan

Groetjes,
Susan

2

Re: bon bon bloc met?

zwitserse room of slagroom
een laag aardbeien jam?
bbr moet je echt van houden, als iedereen er van houd dan kan het een prima combi zijn. Je kunt er ook zwiterse room van maken, net wat lichter van smaak.

succes!

Stap binnen in een wereld vol taart
http://www.taartwereld.nl  |  http://taartwereld.blogspot.com/

3

Re: bon bon bloc met?

Ik heb mijn taartje gister gemaakt met een laag bonbonbloc en een laag advocaatslagroom.

4

Re: bon bon bloc met?

Ik heb het gecombineerd met kersenjam. Geeft een lekker fris tegenwicht.