1

Onderwerp: transfersheets

Hoi,

Heb een vraagje. Voor kerst wil ik een taart overgieten met ganache en er een chocolade rand omdoen aan de hand van zo'n transfersheet.

Maar moet ik nu eerst de rand maken en dan vanboven ganache gieten, of moet ik eerst de ganache helemaal over de taart gieten en dan pas de chocoladerand erom?
Ik heb zo'n gevoel dat er iets mis zal gaan bij de tweede optie..

Hoe doen jullie dat?

Groetjes, Carolien           
*Klik hier* voor mijn website, en hier om echt al mijn baksels te zien!

2

Re: transfersheets

Ik denk toch eerste helemaal overgieten en de zijkanten hoeven dan dus niet zo netjes te zijn en dan pas de chocorand op zijn Jos

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3

Re: transfersheets

Het is net zoals Yvonne schrijft ;) de tweede optie.

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

4

Re: transfersheets

Oke, bedankt!

Groetjes, Carolien           
*Klik hier* voor mijn website, en hier om echt al mijn baksels te zien!