1

Onderwerp: koekjesdeeg dat z'n vorm behoudt...

Hoi lieve meiden (en mannen),
Als ik koekjes bak is het normaalgesproken niet zo'n probleem als de vorm een beetje 'uitloopt', en dat gebeurt dus altijd. Maar nu wil ik vandaag of morgen zo'n kerstboom maken van sterkoekjes en moet het gebakken koekje dus dezelfde vorm hebben als het ongebakken/uitgestoken koekje. Waarschijnlijk heeft iemand deze vraag al wel eens gesteld, maar ik kan het antwoord niet vinden met de zoekfunctie, dussssss: wie heeft het perfecte recept? Alvast bedankt!

2

Re: koekjesdeeg dat z'n vorm behoudt...

Als ik het recept hier van de site gebruik krijg ik een hele stevige deeg. Heb de koekjes nog nooit zien uitlopen met dit recept. Succes!

http://www.deleukstetaarten.nl/index.ph … en:Koekjes

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

3

Re: koekjesdeeg dat z'n vorm behoudt...

Dit recept heb ik ook gebruikt, ik doe alleen half basterdsuiker, half gewone suiker!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

4

Re: koekjesdeeg dat z'n vorm behoudt...

Hier vind je misschien nog wat extra tips en trucs:

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … hp?id=4721

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

5

Re: koekjesdeeg dat z'n vorm behoudt...

ik gebruik altijd het recept uit het boek een lekker koekje en die werkt goed .

heb pas die theepot koekjes gemaakt en er liep er geen een uit .

groetjes brigitta
mijn blog:  http://thehighteastamper.blogspot.com/

6

Re: koekjesdeeg dat z'n vorm behoudt...

heb net het recept van  het boek 'hoe maak ik een lekker koekje' gebruikt, heb wel witte bastardsuiker gebruikt en ze zijn niet uitgelopen!

taart taart en nog eens.....taart!

7

Re: koekjesdeeg dat z'n vorm behoudt...

Nou, met zoveel tips moet het toch lukken h