1 Laatst bewerkt door eeja (05-11-2008 17:45)

Onderwerp: cheesy banana fluff

hier een receptje van mij..ff zelf omrekenen, want het is een recept van een hele taart. maarrr ook lekker als vulling!

7 blaadjes gelatine ( kan als vulling wel minder lijkt me)
2 eieren..opgeplitst
75 gr fijne kristalsuiker
225 gr mascarpone
2 tl vanillesuiker
250 slagroom, half geslagen
2 a 3 bananen

* week de gelatine in koud water
* klop de eiwitten stijf met 25 gr suiker en zet koud weg.
* klop het eigeel,  de mascarpone, vanillesuiker en de rest vd kristalsuiker tot een   schuimige creme.
* knijp de gelatine uit en los op in een beetje warm water. giet de opgeloste gelatine al kloppend bij de mascarpone. pas op dat er geen klontjes komen!
* spatel de room door het mengsel en daarna ook de eiwitten..een beetje up tempo ivm de gelatine.
  even laten opstijven in de koelkast. en tadaa
bananen gaan er in hele dunne plakjes bovenop ( ik ga zelf ff proberen de banaan er bij in te verwerken..makkelijker denk ik..en mss lekkerder)
groetjes andrea

2

Re: cheesy banana fluff

Klinkt lekker...

Maar wanneer komen de bananen erbij?

Groetjes, Mandy        www.datzitgebakken.hyves.nl/
Carpe Taart!

3

Re: cheesy banana fluff

lijkt me heerlijk !

4

Re: cheesy banana fluff

oeeeee zegt hier de bananenjunk! :D:D:D Nog twee dagen, dan mag ik weer bakken! De bananen gaan er bij mij trouwens wel doorheen. Ik laat nog wel weten wat er van geworden is!

groetjes Syl

5

Re: cheesy banana fluff

hoi.

ik heb pas ook een vulling met banaan erin geprobeerd. was heel lekker maar werd wel bruin. is hier iets tegen te doen? ik had er al wat citroen op besprenkeld.