Onderwerp: cheesy banana fluff
hier een receptje van mij..ff zelf omrekenen, want het is een recept van een hele taart. maarrr ook lekker als vulling!
7 blaadjes gelatine ( kan als vulling wel minder lijkt me)
2 eieren..opgeplitst
75 gr fijne kristalsuiker
225 gr mascarpone
2 tl vanillesuiker
250 slagroom, half geslagen
2 a 3 bananen
* week de gelatine in koud water
* klop de eiwitten stijf met 25 gr suiker en zet koud weg.
* klop het eigeel, de mascarpone, vanillesuiker en de rest vd kristalsuiker tot een schuimige creme.
* knijp de gelatine uit en los op in een beetje warm water. giet de opgeloste gelatine al kloppend bij de mascarpone. pas op dat er geen klontjes komen!
* spatel de room door het mengsel en daarna ook de eiwitten..een beetje up tempo ivm de gelatine.
even laten opstijven in de koelkast. en tadaa
bananen gaan er in hele dunne plakjes bovenop ( ik ga zelf ff proberen de banaan er bij in te verwerken..makkelijker denk ik..en mss lekkerder)
groetjes andrea