Onderwerp: bekleding met boterroom
Hallo allemaal! Ik wil met kerst graag een taart maken, heb al wat opzoekwerk gedaan, maar heb duidelijk nog wat hulp nodig. Eerst wou ik een cake maken en hem bekleden met witte rolfondant. Maar dit is in Belgi
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » bekleding met boterroom
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo allemaal! Ik wil met kerst graag een taart maken, heb al wat opzoekwerk gedaan, maar heb duidelijk nog wat hulp nodig. Eerst wou ik een cake maken en hem bekleden met witte rolfondant. Maar dit is in Belgi
Dat is een kwestie van heeeeel veel oefening die kunst baart 
Waarom geen marsepein als ik vragen mag? Dat is namelijk w
http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod … ts_id=1358
je kunt dit ook gebruiken voor een mooie afwerking 
http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod … ts_id=1358
je kunt dit ook gebruiken voor een mooie afwerking
Dan moet je wel
http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod … cts_id=560
daar kun je deze weer voor gebruiken 
Het zurig ruiken van fondant slaat met name op Regalice als het net uit de verpakking komt. Icecraft, MMF van Renshaw en Ballina hebben dat helemaal niet, ruiken en smaken lekker (hoewel ik pas wel las dat de marshmallow-lucht van MMF door sommigen wat weeïg wordt gevonden. 't Is vergelijkbaar met een zak marshmallows opentrekken
).
Ballina is vrij zacht, maar MMF is wat mij betreft een aanrader hoor.

Tsja, strak is het wel 
Het lijkt me ook heel erg lekker
om 2 cm dik 1:1 botercreme op m'n taart te hebben 
Om nog maar te zwijgen over hoe je taart uberhaupt nog smaakt als je 3 dagen bezig was de creme er strak op te krijgen 
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » bekleding met boterroom
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.