1 Laatst bewerkt door taartje van kaatje (15-12-2008 22:30)

Onderwerp: bokkepootjes vulling vraagje.

hallo allemaal.

ik had hier een recept gevonden van de bokkepootjes, zie hier:


ik hadSlagroom kloppen met slagroomversteviger en een beetje suiker
Bokkenpootjes verpulveren in keukenmachine
Verpulverde bokkenpootjes door de slagroom scheppen
Tip: Een biscuit in 3 lagen snijden, vullen met de bokkenpootjesvulling en dan 2 grote repen melkchocolade smelten en over de cake gieten en gelijkmatig verdelen

mijn vraag is, moet je dan nog over die chocolade laag, de taart bekleden met marsepein?
(ik ben nieuw hier :D )zo niet, moet ik daarna in de koelkast?
alvast bedankt!

2

Re: bokkepootjes vulling vraagje.

zo niet, moet ik daarna in de koelkast?

Waarom, heb je het zo warm gekregen van het bakken? :lol:
Als er slagroom in zit moet je het altijd in de koelkast bewaren.

Creatieve groetjes van Diana

3

Re: bokkepootjes vulling vraagje.

Als je nou de repen chocola smelt in slagroom dan krijg je ganache en dat kan je gebruiken om over je taart te doen en daarna hoef je de taart niet meer te bekleden.
Kijk maar bij het kopje recepten links op de site. Succes ermee

Groeten van Nicole

Re: bokkepootjes vulling vraagje.

Diana1970 schreef:

zo niet, moet ik daarna in de koelkast?

Waarom, heb je het zo warm gekregen van het bakken? :lol:
Als er slagroom in zit moet je het altijd in de koelkast bewaren.

oh :lol: foutje!

bedankt voor de tips!

5

Re: bokkepootjes vulling vraagje.

Diana1970 schreef:

zo niet, moet ik daarna in de koelkast?

Waarom, heb je het zo warm gekregen van het bakken? :lol:
Als er slagroom in zit moet je het altijd in de koelkast bewaren.

hahaha hele goeie!

sorry, ik wou niemand uitlachen hoor.  Kan het alleen maar aanmoedigen dat mensen willen bakken.

het moet idd in de ijskast en ik zou er geen marsepein meer over doen. Die ganache is al lekker genoeg.

website : www.detaartenfee.be
het boek van de taartenfee verschijnt op 1 november 2010