Onderwerp: champagne creme
Ik wil champagne creme maken, maar nu is het recept 100 g botercreme mix met 200 ml lauw warm water (champagne).
De champagne moet ook lauwwarm zijn, hoe maak je dit het beste?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » champagne creme
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik wil champagne creme maken, maar nu is het recept 100 g botercreme mix met 200 ml lauw warm water (champagne).
De champagne moet ook lauwwarm zijn, hoe maak je dit het beste?
Zou het gewoon op kamertemperatuur doen, dus niet net uit de koelkast.
[MOVE] --> Bakken & vullen trouwens....
Ik zou het au bain marie een beetje verwarmen.
H
Ja sorry
Bedankt voor de antwoorden, ik heb het een klein beetje au bain marie opgewarmd.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » champagne creme
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.