Onderwerp: tips nodig voor mijn boetseersels!!
Hallo,
Ik had voor mijn iglotaartje http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … 2125181817 een poging gedaan om pinguins te boetseren. Nu was dat voor mij zo'n beetje het eerste echte boetseersel en nu zit ik met een vraagje....
Ik had ze vrijdag gemaakt en zaterdag bij het taartje neer gezet, toen waren ze vrij stevig.
Omdat ze hier thuis het zonde vonden om het taarje aan te snijden heeft hij nog een dagje onder de stolp gestaan.. toen waren vanmiddag de pinguins naar achteren gezakt tegen de iglo aan... te warm?? of heeft dat een andere reden? Hoe kan ik dat voorkomen??
Ze zijn gemaakt van marsepein, heb ooit een keer iets proberen te boetseren met fondant , maar dat lukte voor geen meter! Maar marsepein is waarschijnlijk zachter? Ook had ik er geen stokje of andere versteviging in zitten, omdat ik graag alles eetbaar hou. Had dat mischien toch gemoeten??
Ik zie op veel taarten van jullie allemaal boetseersels los staan, dus hoe doen jullie dat?