Onderwerp: trempeer-vraag
hoihoi,
Ik heb zo'n bakje trempeersiroop gekocht, zit 120 gram in, moet verdunt met 60 gr water.
Hoe doen jullie dat? steeds een beetje? of in zn geheel al aanmaken, en in een plantenspuit in de koelkast bewaren?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » trempeer-vraag
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hoihoi,
Ik heb zo'n bakje trempeersiroop gekocht, zit 120 gram in, moet verdunt met 60 gr water.
Hoe doen jullie dat? steeds een beetje? of in zn geheel al aanmaken, en in een plantenspuit in de koelkast bewaren?
Ik gebruik altijd de helft.
Ik weeg dus 60 gram af op de weegschaal en maak het dan aan met 30 gram water.
Ik bewaar het in een afgesloten potje in de ijskast. Ik gebruik geen plantenspuit maar een kwastje.
Ik zou het niet in de plantenspuit in de koelkast zetten, maar in afgesloten bakje.
Heb je het dan nodig, kan je de plantespuit, zo in je bakje doen, en gebruiken.
Je kan het natuurlijk ook in de plantenspuit doen als je het nodig hebt, maar als je alleen die spuit maar hebt, kan het dus ook.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » trempeer-vraag
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.