1

Onderwerp: bonbonbloc creme

Hallo allemaal!

Ik heb al verschillende topics over dit onderwerp gezien, maar ik kan niet precies het antwoord op mijn vraag vinden...

Gisteren had ik voor de chocoladefondue witte bonbonbloc gesmolten met ongeklopte slagroom erdoor. Ik had er nog aardig wat van over, dus dat staat nu in m'n koelkast. Het ziet er uit als hazelnootpasta (dezelfde dikte ook ongeveer).

Nu moet ik volgende week donderdag een taart maken waar onderandere een chocolade vulling in moet. Nu lijkt deze bonbonbloccreme mij daar heel geschikt voor, want hij is echt super lekker :9

Nu weet ik alleen niet of ik 'm wel zo lang in de koelkast kan laten staan,

Groetjes,
Rhod

2

Re: bonbonbloc creme

Misschien nu vast opkloppen en de taart vullen en dan de gevulde taart invriezen?

Mirjam

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: bonbonbloc creme

Ik zou het zeker niet zo lang in de koelkast laten staan ivm de slagroom.
Ik denk wel dat je het kan invriezen.Ik zou dan idd de taart alvast vullen en dan invriezen.

groetjes mariska

4

Re: bonbonbloc creme

Ik heb laatst ook een restje in de vriezer gedaan. In de koelkast laten ontdooien en opgeklopt. Ging goed hoor.