1

Onderwerp: Mijn biscuits zijn vandaag te zacht/kruimelig en breekbaar

Wat heb ik verkeerd gedaan?

Ik gebruik de mix van de shop, altijd ging het wel goed maar nu ineens heb ik 5 breekbare en kruimelige kapsels die je amper door midden kunt snijden omdat het zowat uit mekaar valt?!?!?!?!?!

Hoe krijg ik een stevige kapsel? Meer eieren of juist minder? Alle tips zijn welkom!

2

Re: Mijn biscuits zijn vandaag te zacht/kruimelig en breekbaar

Even invriezen, zodat je ze makkelijker kan snijden?

Re: Mijn biscuits zijn vandaag te zacht/kruimelig en breekbaar

Dat zou een goeie zijn, zowiezo moeten ze de vriezer in, bekleed ze pas zaterdag.

Maar wordt ie door het vriezen (en ontdooien daarna) steviger van structuur?

Bedankt voor je reactie!

4

Re: Mijn biscuits zijn vandaag te zacht/kruimelig en breekbaar

Ja :Y Als ze heel vers zijn, zijn ze breekbaarder, is mijn ervaring althans.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag