Onderwerp: Strik maken.

En ik wil nu de tylose erdoor heen doen en op zijn vroegst lukt het me om zondag pas de strik te snijden en laten dorgen ect.

Kan ik dan het marsepijn MET de doorgekneden tylose wel tot zondag bewaren??

Groetjes Marielle

2

Re: Strik maken.

Ja hoor, geen punt. Wel goed inpakken en goed doorkneden.

Ondertussen [MOVE] --> Decoreren

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

Re: Strik maken.

Oke, dank je!! ;) Zag het dat ie verplaatst was!!

Maar kan je dan dat marsepijn blank, doorkneden en alles wat je gekleurd wil hebben, iedere keer een stukje pakken en kleuren en doorkneden..??

Groetjes Marielle

4

Re: Strik maken.

Ja hoor, dat kan. Andersom kan ook, eerst kleuren en dan tylose erdoorheen :)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

5

Re: Strik maken.

Had ik nog ff een vraagje daarover: Ik heb laatst ook een strik gemaakt, tylose erdoorheen en gemaakt, nou ja, ik denk ik bewaar die bal fondant met tylose. Paar weken later was ie zo hard als een biljartbal. Komt dat omdat ik alleen fondant heb gebruikt? Had m wel goed ingepakt met folie.

6

Re: Strik maken.

Fondant kan inderdaad heel hard worden. Soms lukt het toch wel om het alsnog te kneden, maar soms zitten er dan ook 'harde stukjes' in je fondant. Een tel in de magnetron wil ook wel eens helpen.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag