1

Onderwerp: Afsmeren met Bebogeen

Heeft iemand wel eens een taart afgesmeerd met Bebogeen ipv botercreme? Ik ben even benieuwd of dat kan.. En heeft iemand dan ook ervaring met het invriezen van een met Bebogeen afgesmeerde taart?

Hoor het graag, alvast bedankt!

Groetjes, Tamara

2

Re: Afsmeren met Bebogeen

Wel met botercreme gemengd met bebogeen, en ingevroren, dat kan, maar nog nooit alleen met bebogeen.

3

Re: Afsmeren met Bebogeen

Ik ook alleen met bebogeen door de bc. Ik denk wel dat het kan, maar dan moet je 'm eerst verwarmen, anders is het te plakkerig denk ik...

Mirjam

If life gives you lemons, make lemoncurd.

4

Re: Afsmeren met Bebogeen

Ik heb hem ook wel eens gemengd met botercreme maar nog nooit zo gedaan....
Lijkt mij idd. ook erg stug als je het zo erop smeert, misschien toch even opwarmen..

Succes Marlies.

5

Re: Afsmeren met Bebogeen

Ik smeer wel eens af met witte chocoladepasta, wat volgens mij een beetje dezelfde dikte heeft. Ik warm het altijd even een beetje op, behalve als ik het als plaklaagje op een cupcake doe.

6

Re: Afsmeren met Bebogeen

Okee bedankt voor de reacties. Ik ga het van het weekend eens proberen en laat het resultaat wel even weten.

Groetjes, Tamara