1

Onderwerp: Slagroomtaart, paar vraagjes

ik wil graag een slagroomtaart maken voor zondag. Mijn idee is die aan de zijkant te bekleden met witte vlokken (hij wordt gevuld met aardbeivlaaivulling en slagroom) en de bovenkant met slagroom en aardbeien.

Waarmee strijken jullie het kapsel in, botercreme of slagroom?

En hoe de slagroom te maken zodat het niet inzakt/smelt?

Misschien hebben jullie nog andere tips/ideeen?

Groetjes Aline

2 Laatst bewerkt door Carin (26-11-2008 21:44)

Re: Slagroomtaart, paar vraagjes

Een slagroomtaart smeer je af met........... hoe kan het ook anders: slagroom :+

Over hoe je slagroom klopt zijn al v

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

3

Re: Slagroomtaart, paar vraagjes

ik maak meestal 250 ml. slagroom aan met 1 a 2 zakjes klopfix. daar smeer ik ook de taart mee af, en spuit op, en daarna de vlokken er tegen aan, blijft echt goed zitten, stijft goed op in de koelkast

4

Re: Slagroomtaart, paar vraagjes

ok bedankt! Ik had al even gezocht met de zoekfunctie, maar kon het toch niet laten wat 'verse' reakties te krijgen (met evt. de nieuwste ontwikkelingen :D )

5

Re: Slagroomtaart, paar vraagjes

Probeer deze eens http://www.deleukstetaarten.nl/index.ph … e_Slagroom de aangevette slagroom.