1

Onderwerp: Holey moley

In de week van Sint heb ik maar liefst 6 taarten om te maken! Leuk natuurlijk, maar toch nog ff een vraagje.
Voor zondag heb ik er dus 3, 1 voor mijn vriendin dr dochter die afzwemt, en 1 voor een andere vriendin dr dochter die afzwemt :), en 1 voor  mijn dochter die afzwemt.
Nu wou ik donderdagavond de kapsels bakken, vrijdagavond de eerste maken, en zaterdagmiddag komt mijn vriendin samen met mij de 2e maken...
Is dat te doen voor een taart voor zondag, donderdagavond bakken? Of zouden jullie dit vrijdagmiddag doen? (word dan eind van de middag ivm sint),
Dus uiteindelijke vraag: Blijft kapsel goed tot zondag als ze donderdag gebakken zijn..

Alvast dank voor jullie antwoorden!

2

Re: Holey moley

Gewoon even in de vriezer. Daar worden ze ook beter van. Ik denk dat er wel het een en ander aan topics is geweest. Even zoeken op biscuit invriezen, dan kom je er wel...
En succes met je taarten. Dat worden drukke tijden in je keuken!

Groeten en nog meer bakplezier, Annemiek

3

Re: Holey moley

Gewoon bakken, vullen, versieren en de vriezer in. In plastic zak. Wel avond voor je het nodig heb uit plastic zak halen en in de koelkast laten ontdooien.

4

Re: Holey moley

Thanx meiden, vindt het heeeeeel eng invriezen, maar ga het toch proberen!!!!
Kuss