1

Onderwerp: scheve bolling op de cake

ik heb gisteren mijn tweede poging gedaan en nu zakte mijn cake niet meer in maar ik blijf een scheve bolling aan de bovenkant houden kan ik dat er af snijden of blijft de cake dan plakken aan de onderkant? groetjes kim

groetjes kim

2

Re: scheve bolling op de cake

Ik zou hem gelijk als hij gebakken is,
omdraaien, dan wordt de bovenkant onderkant,
en zakt hij als het goed is 'recht'...

maar afsnijden kan ook hoor!

3

Re: scheve bolling op de cake

Zo zou ik het ook doen, zoals Dianne zegt :)

Mijn website: Presentaart

4

Re: scheve bolling op de cake

Wat Dianne zegt heb ik ook gedaan en het gaat echt goed!!

Schijnt de zon niet, stiekem schijnt ie toch!!

5

Re: scheve bolling op de cake

en dan nog even van mij een vraagje, want ik heb hetzelfe probleem....als ik het stuk wat dus bol is eraf snijd, is mijn taart maar ca. 4 cm. dik. Dat lijkt mij erg weinig? Of zijn jullie taarten ook 'maar' 4 cm. dik? En zo nee, wat doe ik dan fout?

taart taart en nog eens.....taart!

6

Re: scheve bolling op de cake

Het is wel aan de kleine kant....maar als je hem 2 keer vult komt hij toch wat hoger uit te zien....
Die bolling kun je er gewoon afsnijden geen probleem....

Succes Marlies.