1

Onderwerp: AAARGH! Rot spul!!

Ik word echt helemaal gek hier! Ik wil nu een taart gaan bekleden, is mn fondant helemaal droog, het scheurt steeds en is helemaal brokkelig :s
Ik heb het goed doorgekneed, daar kan het niet aan liggen. Ook al geprobeerd met een beetje water toevoegen, werkt niet..

Iemand tips?

Heb al met zoekfunctie geprobeerd te vinden, maar kan het zo 1,2,3 niet vinden..

Groetjes, Linda

2

Re: AAARGH! Rot spul!!

Crisco toevoegen, even opwarmen in de magnetron (heel kort)? Heb je het wel luchtdicht verpakt? Als het echt te brokkelig en hard is, dan kan je beter weggooien. Tenzij iemand anders nog tips heeft....

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

3

Re: AAARGH! Rot spul!!

Heb alleen geen crisco... kan ik plantaardige magarine ofzo gebruiken? of moet je echt crisco hebben?

4

Re: AAARGH! Rot spul!!

Misschien heb je een blok frituurvet liggen? Stukje daarvan lukt ook.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

5

Re: AAARGH! Rot spul!!

ok, dat heb ik nog wel! ga ik proberen..

6

Re: AAARGH! Rot spul!!

of vloeibaar plantaardig frituurvet (schoon) en even in de magnetron.....

7

Re: AAARGH! Rot spul!!

nou, t is gelukt hoor! duurde even, maar dan heb je ook wat ;)
Zal m bij de taarten-parade zetten

Bedankt!
Linda