26

Re: een beginneling.. hulp graag! :)

morgen ga ik weer cupcakes maken! :D

ik heb van de vorige keer Tobleronemousse, Swiss Meringue botercreme, en Zwitserse room ingevroren.
Dit ligt nu te ontdooien in de koelkast.

Mijn vraag: moet ik het voor gebruik nog een keer opkloppen met de mixer??

27

Re: een beginneling.. hulp graag! :)

Ja, de botercreme moet je zeker opjkloppen, de zwitserse room is bij mij ook genoeg om gewoon met een vork door te roeren..

Groetjes, Rianne
Wil je mijn taarten bekijken? www.taartdoos.haaralbums.nl

28

Re: een beginneling.. hulp graag! :)

dank je!
en de tobleronemousse?

29

Re: een beginneling.. hulp graag! :)

Dit lijkt mij inderdaad ook een heel lekker recept, super. Maar kun je in plaats van verse eiwitten ook eiwitpoeder gebruiken? En zo ja, hoeveel eiwitpoeder heb ik dan nodig voor dit recept?
Ja hoor, je kan daar gewoon eiwit poeder voor gebruiken.
Dat meng je dan met water, hoeveelheid staat er vast wel op, zodat je 140 gr. hebt.